Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@05:14:38 GMT

دلار در بازارهای جهانی صعود کرد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۳۸۸۵

دلار در بازارهای جهانی صعود کرد

پول‌نیوز - با انتشار اخباری از احتمال از سرگیری مذاکرات تجاری بین چین و آمریکا و دیدار رؤسای جمهور دو کشور در حاشیه اجلاس سران گروه ۲۰، دلار در محدوده حمایتی قرار گرفت. نیک ویدال، کارشناس ارزی در مؤسسه "راکوتن سکیوریتیز" گفت: سرمایه گذاران به نظارت مستمر بر نرخ‌های برابری ارز ادامه می‌دهند، فشار بر یوان و دلار استرالیا، آنها را به سمت خرید دلار سوق داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد با ۰.۲ درصد افزایش به ۹۷.۵۴۲ واحد رسید. اکنون معامله گران منتظر انتشار آمار مربوط به اروپا و چین برای ارزیابی مسیر آینده رقبای دلار هستند.

پس از آن که معاون نخست وزیر ایتالیا از احتمال رعایت نکردن محدودیت‌های بودجه‌ای اتحادیه اروپا توسط این کشور خبر داد، ارزش یورو در برابر دلار کاهش یافت و یورو با عقب نشینی به ۱.۱۲۰۳ دلار به سختی موفق به حفظ کانال ۱.۱۲ دلاری شد. در استرالیا نیز هر دلار این کشور با ۰.۲۵ درصد کاهش به ۰.۶۹۲۸ دلار آمریکا کاهش یافت. این نرخ پایین‌ترین نرخ برابری دلار استرالیایی در برابر همتای آمریکایی‌اش از ماه ژانویه محسوب می‌شود.

دلار در برابر ین ژاپن نیز صعودی بود و با افزایش ۰.۰۵ درصدی خود را به ۱۰۹.۵۶ ین رساند.

در برابر سایر ارزها، هر دلار به ازای ۷۰.۲۴۷۹ روپیه هند، ۱.۳۴۶۳ دلار کانادا، ۱.۳۶۸۲ دلار سنگاپور، ۱.۰۰۸۸ فرانک سوئیس، ۴.۱۷۳ رینگت مالزی و ۶.۸۷۳۳ یوان چین مبادله شد.

هم چنین به دنبال گزارش بانک آمریکایی "گلد من ساکس" از احتمال برکناری ترزا می، نخست وزیر انگلیس توسط مجلس این کشور بر سر مساله برگزیت تا ماه ژوئن، هر پوند به ۱.۲۹۱ دلار کاهش یافت.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بازار جهانی ارز جهانی دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۳۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • طلای جهانی پس رفت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ |برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ |برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد